Psychologisch onderzoek – vr. 3 sept. 2004

Een avondje in de kroeg met Marlies is vaak een intensief wederzijds onderzoek naar de geestestoestand van de ander. Brutale vragen, moeilijke vragen, eigenlijk een gemoedelijke psychologische sessie, maar dan onder het genot van een biertje.

Of ik mezelf gevoelig vind; of zij zichzelf gelukkig vindt; hoe mijn verhouding tot Jaap is, hoe zij het vindt om binnenkort geen kinderen meer in huis te hebben nu haar dochter op kamers gaat. En meer van dat soort dingen. Antwoorden op deze en andere vragen slechts verkrijgbaar op het terras van de Beyerd in ruil voor een witbiertje.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

4 gedachten aan “Psychologisch onderzoek – vr. 3 sept. 2004”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *