Ontsnapt – wo 28 juni 2006

Terwijl in Den Haag de druk op de ketel kwam te staan, had ik voor deze zomer al een paar vrije dagen genomen. Donderdag en maandag welteverstaan. Dat om ook dit jaar weer getuige te kunnen zijn van Rock Werchter. Kijkend vanaf het balkon van mijn werkplek verheugde ik me op het mooie weer dat het komende weekeinde werd verwacht.

Het debat over Ayaan zou het laatste hoogtepunt voor het reces zijn. Nadat er op donderdag nog enkele stemmingen verricht moeten worden, begint de vakantie van de kamerleden. Die begint bij GroenLinks traditiegetrouw met een stranddag voor de hele fractie. Ik verkoos Rock Werchter, ondanks alle leuke collegae. ’s Avonds heb ik slechts korte flarden van het debat gezien. Ik was in Delft, vanaf waar ik samen met Jaap en de Ford Escort naar het Vlaamse plaatsje Werchter in de gemeente Rotselaar zou vertrekken. Goedemorgen Werchter.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *