Zomerklanken – zo 16 juli 2006

Doorgaans houd ik niet zo van coverbandjes. Ik maak één uitzondering voor JD’s Wardrobe. Dit driemanschap, bewapend met zangmicrofoon, gitaar en cajon, covert alles in geheel eigen stijl. Zij gaven een terrasconcert op het plaatselijke poppodium MeZZ.

Zangeres Sof is een wereldwijf: rebels, gezegend met eigenzinnige humor en vooral compleet geschift. Zo roept ze bijvoorbeeld uitdagend ’tongen?’ naar iedereen die haar, bij wijze van afscheid, drie nette kussen op de wang wil geven. Ik was kennelijk de eerste die ook daadwerkelijk op die uitdaging in ging. Ze schrok van haar eigen bluf en hield haar lippen stijf op elkaar.

Opeens bedacht ik me dat ik het afvoerputje van de douche nog moet ontstoppen.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

2 gedachten aan “Zomerklanken – zo 16 juli 2006”

  1. Dat lijkt me dan toch ook niet echt flatterend voor haar, dat je aan doucheputjes denkt bij het tongen.
    Wel leuk dat je haar uitdaging aanging!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *