Homo Querulus – wo 2 aug. 2006

De regen viel met bakken uit de hemel en het onweerde voor het grootste gedeelte van de avond. ’s Ochtends was de situatie niet veel beter. De neervallende regenbui had even vrij spel op mijn net in model gebrachte haar. Het duurde wel vijf seconden voor ik mijn paraplu had weten open te klappen.

De romantiek van regenachtige nachten kan ik me wel voorstellen. Niets zo heerlijk om tijdens het geluid van vallende druppels in slaap te vallen, op de achtergrond zachtjes nog het krakende geluid van een verafgelegen middengolfzender. Maar ’s ochtends, als ik de deur uitmoet, dient het droog te zijn. Strakke blauwe lucht met strelende zonnestralen.

Wellicht ben ik gewoonweg in het verkeerde land geboren. Hier regent het alleen maar. Nederland is het Schotland van het Europese vaste land, koud en nat. Scheen hier de zon maar eens; kon het hier ook maar ‘ns tropisch warm zijn.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

4 gedachten aan “Homo Querulus – wo 2 aug. 2006”

  1. LOLZ
    idd, begin nu pas het zomer gevoel te krijgen … nu het giet dan.
    :P nou eigenlijk nog steeds niet. Let’s face it; alles is kut.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *