Homo Vacuus – ma 31 juli 2006

Saint Monday, het gevolg van een zondag drinken en tot veel te diep in de nacht, whiskey in een stenen mok stevig in de rechterhand geklemd, de ene naar de andere plaat op de draaischijf leggen. Ik besloot de paar werkzaamheden die ik had niet vanuit Den haag, maar vanaf thuis te doen.

’s Avonds een tussentijdse fractievergadering in Breda om halverwege het reces even bij te praten over de gang van zaken, eindigend op het terras van Café de Beyerd. De eigengebrouwde Hefe Weisse was er weer. Waarmee ik de dag die ik ietwat iebelig begon, toch nog smakelijk kon afsluiten.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

2 gedachten aan “Homo Vacuus – ma 31 juli 2006”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *