Homo Anniversarius – zo 24 febr. 2008

verjaardag

Goed, ik zeg dan wel dat mensen vanaf twee uur welkom zijn, maar of ze me dan ook thuis aantreffen is een tweede.

Ik was even met het vuilnis naar de ondergrondse container. Uiteraard net op het moment dat Guus zich voor mijn voordeur vertwijfeld afvroeg waarom ik toch niet open deed. Gelukkig is de afvalcontainer om de hoek en zag ik Guus al staan. Met en fles wijn. Mijn negenentwintigste verjaardag kon wederom beginnen.

Gedurende de dag en avond druppelde iedereen binnen. En druppelde weer weg. SMS-ten dat ze niet zouden komen, of sms-ten helemaal niet. En rond een uur of acht maakte ik een grote pan macaroni.

Helemaal op het einde van het feestje, ergens diep in de nacht, bedacht Joris (bekend van Joris Timmer- en Klusbedrijf), dat hij nog een slogan nodig had voor op zijn bus. Op ons meest creatieve moment bedachten we het volgende: „God schiep de wereld in zeven dagen, maar moest Joris een offerte vragen”. Ik denk serieus dat het de meest briljante reclameslogan ooit is.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

8 gedachten aan “Homo Anniversarius – zo 24 febr. 2008”

  1. En volgens de Discovery Since de laatste 10 minute van een kosmische uur is de hele menkind history geschaffen zoll es sein….:) Wat vind jij van Fitna crisis ?

  2. Briljant, maar ik zou toch even wachen tot het artikel godslastering uit de wet is voor hij dit op zijn bus zou zetten.

    [sÇ: welke god?]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *