Homo Indoamericanus – zo 29 juni 2008

Hanekam nr. 5

Het politieke seizoen is voorbij. De jasjes en dasjes kunnen in de kast. Even geen representatieve taken meer, of vergaderingen tot diep in de avond. Het lijkt wel haast vakantie.

Uiteraard niets van dit alles. Het werk bij Stichting Natuur en Milieu gaat gewoon door en zo ook bij het Wetenschappelijk Bureau van GroenLinks. Sterker nog, dat laatste werk is zojuist wat zwaarder geworden vanwege de toezegging van een subsidieaanvraag van een kleine 25.000 euro die ik voor het project had gedaan en die nu zal moeten worden weggezet. Allemaal extra werk dus.

Ik kan dus net als voorgaande jaren gewoon verveelde stukjes schrijven over hoe vervelend het is om geen vakantie te hebben en dat het al bijna drie jaar geleden is dat ik voor het laatst fatsoenlijk weggeweest ben. Ik was het echter niet van plan.

Wat ik al wel van plan was, en de eer viel deze keer te beurt aan barman Dorus: het zetten van weer een nieuwe hanekam. Zoals ik al zei: even geen representatieve taken meer.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

6 gedachten aan “Homo Indoamericanus – zo 29 juni 2008”

  1. @ Twotone: maar je had ’t toch al gezien? Bewegend, zelfs, en sprekend en rokend. (En samengedrukt, dat dan wel.)

    [sÇ: ik had je toch gezegd dat je het filmpje 16:9 moest afspelen?]

  2. @ René: Ow. Maar da’s toch een conservatieve kam dan? Zonder kleurtjes, gel of stijlheid.

    [sÇ: conservatief? ik zie margaret tatcher er nog niet mee rondlopen hoor.]

  3. @ sÇ: Mooie foto in de trein trouwens… slecht licht… slechte ambiance.

    [sÇ ik schreef het blogje onderweg in de trein toen ik erachter kwam dat ik geen bijpassende foto had. maar gelukkig wel een telefoon.]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *