Mooi weekeinde – zo 9 nov. 2003

Een lang weekeinde geen politiek: ik heb het maar beschouwd als verdiende rustpauze na een paar zeer drukke weken. Vrijdagavond met een goede vriendin naar de film ‘In This World’, een semi-documentaire over vluchtelingen die van Pakistan naar Londen reizen. Zaterdag met een zeer goede vriend afreizen naar Grollo, waar die avond Fairport Convention optrad. Zeer dronken geworden die avond en als raadslid kun je dat wellicht maar beter in een andere gemeente doen :) !

Zondag niet te laat opstaan en terugrijden naar Breda (we hadden een hotelletje in Rolde) om op tijd bij de herdenking van de Kristalnacht te zijn. Daar moest ik optreden met het koor Tegen de Wind Mee. Een optreden dat gewoontegetrouw eindigde in de kroeg. En ’s avonds naar een verjaardag waar ik, ondanks het uitputtende weekeinde tot half vijf heb gezeten. Ik fietste zingend naar huis.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *