De Terugkeek – ma 29 dec. 2003

Nog maar een film. De Witte Doek Terugkeek van van Kooten & De Bie doet ook Breda aan. Het was een drukbezochte voorstelling, volgens mij helemaal uitverkocht. Prachtig om Gé en Arie Temmens weer naar Benidorm te zien gaan, om Jacobse en Van Es hun cocaïne te zien versnijden, of de Vieze Man in een lantaarnpaal te zien klimmen. Kees van Kooten en Wim de Bie, van mij mogen ze meteen weer terug op het scherm.

Fijne jaarwisseling,
Groet,
Selçuk

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Eén gedachte over “De Terugkeek – ma 29 dec. 2003”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *