Sinds Otar is vetrokken – vr 13 febr. 2004

Goed uitgeslapen, laat opgestaan. Ik zou eigenlijk naar de fractie gaan die ochtend, maar ik heb me vreselijk verslapen en daar heb ik alles behalve spijt van.

Filmtip: Depuis qu’Otar est parti. Vrijdag gezien met Denise. Mooie film, speelt zich af in Georgië. Oké, ’t is een beetje een oubollig verhaal, maar mooi in beeld gebracht. Allermooiste is misschien nog wel de acrtice Esther Gorintin, die op verbluffende wijze de stokoude grootmoeder Eka neerzet, die als Francofiel naast Georgisch ook perfect Frans spreekt. Haar pit en levenslust doen een beetje denken aan Carlos Riquelme als Amarante Cordova in Redfords Milagro Beanfield War. Voor het overige is het een typisch product van de doordachte Europese Cinema, die de laatste jaren weer hoogten bereikt waar ze in Hollywood slechts van kunnen dromen.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *