Tropenrooster – wo 31 mrt. 2004

De wekelijkse woensdag-werkochtend van de fractie is achter de rug en ik hoef voorlopig even niets te doen. Ik heb natuurlijk nog wel een hoop te doen maar dat kan wel even wachten. Zeker aangezien ik gisterennacht zo lekker heb opgeruimd.

Het is lekker weer buiten, dus ik denk dat ik het tropenrooster ga invoeren. Gewoon een beetje in het gras hangen. Joris, een goede vriend van me, is altijd een groot voorstander van het tropenrooster. Maar hij moest nog wel even een tuinhekje aftimmeren (Joris werkt niet alleen in platenzaak TunesVille, hij is ook klussenboer). Hem kennende zal dat niet zo vreselijk lang meer duren, dus ik verwacht dat ik zometeen heerlijk in het stadspark lig met een illegaal biertje.

Jammer dat ik om half zeven al weer een vergadering heb over de organisatie van 1 mei. En jammer dat we bij het Stadhuis geen tuin hebben. Desondanks, het mag van mij weer een heel hete zomer worden. Jammer alleen dat ik geen lab-top heb.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Eén gedachte over “Tropenrooster – wo 31 mrt. 2004”

  1. Hoi Selcuk. Leuk dat je mij leest. Bedankt voor je hart onder de riem. Het gaat alweer een stuk beter. Ik ben niet zo snel uit het veld te slaan ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *