Breda Jazz Festival – vr 14 mei 2004

Enkele dagen voor het festival roept de organisatie van het Breda Jazz Festival de vrijwilligers een laatste maal bijeen om de laatste punten door te spreken. Gezellige bijeenkomsten die duren tot een uur of elf, waarna de overblijvers doorgaan naar Café de Beyerd, om daar één voor één weg te druppelen. Kwam zelf wat oud-collegae van de kunstredactie van BN/DeStem tegen, heb een leuk gesprek gehad met Majoor Janssen van de KMA die wellicht binnenkort naar Irak moet, geprobeerd te ontdekken wat Yvonne Né met rivieren heeft en waarom dan wel niet precies (moeilijk!) en heb uiteindelijk met Rob Musters een broodje döner gegeten in de Turkse eettent Aya Sofia, alwaar een andere klant een flard van ons gesprek opving, dit verkeerd interpreteerde, mij daarna vroeg om mijn leeftijd en op basis daarvan maar besloot dat ik te jong was om serieus genomen te worden (is ook een levensvisie; ik probeerde het als tegenzet over de rassenboeg te gooien maar de vergelijking kwam niet over). Ik heb hem maar niet verteld wat ik allemaal doe in, zoals dat pleegt te heten, het dagelijks leven. Ik heb in ieder geval geen café in Roosendaal.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Eén gedachte over “Breda Jazz Festival – vr 14 mei 2004”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *