Eerste fractie – ma 30 aug. 2004

Het werd weer eens tijd om bij elkaar te komen. En aangezien de thermoskan nog vol zat met waarschijnlijk minstens één maand oude en inmiddels koud geworden koffie, leek het mij een goed idee deze ‘ns goed schoon te maken.

De eerste fractie van het nieuwe seizoen is meestal niet vreselijk inhoudelijk. Zo bleek de hypotheek van Piet Hein nog steeds niet geregeld, lag de schoonvader van Rian in kritieke toestand in het ziekenhuis, bleek de nieuwe reïntegratiebaan van Yvonne voor de werkgever een makkelijke smoes voor een tijdelijke en voor hem erg goedkope aanstelling en ligt mijn schoonzus ziek thuis met ms. Overigens heeft mijn broer ook nog zijn middelvoetsbeentje gebroken. Aan politiek zijn we niet meer toegekomen.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *