Ondersteuning – di 1 febr. 2005

Onze niet zo wekelijkse zwemavond ging weer eens niet door. Joris had een erg zware dag gehad en ik moest naar een vergadering over de forum-avond over de Wet Maatschappelijke Ondersteuning die GroenLinks binnenkort gaat organiseren (zie weblog wo 22 dec. 2004). Gelukkig was die vroeg genoeg afgelopen, waardoor er nog tijd overbleef voor een biertje. En aangezien Joris nog wat archieffoto’s van een dvd-tje wilde overzetten naar een cd, kwam hij weer eens bij mij langs, in plaats van andersom.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *