Efficiënter – zo 1 mei 2005

Vandaag geen viering van de dag van de arbeid voor mij. Ik had nog heel wat werk te doen, waaronder het bijwerken van mijn web-log. Ik heb het weer schandelijk lang laten versloffen en heb me zelfs afgevraagd of ik het nog wel waar kan maken met enige regelmaat stukjes op dit web-log te posten. Maar ik houd nog even vol, ondanks mijn steeds drukker wordende agenda. Ik denk dat ik zelfs een nieuw wapen ga inzetten: de dictafoon. Want hoewel ik niet altijd tijd zal hebben om meteen een stukje te tikken, kan ik het natuurlijk al wel inspreken. Vanaf vandaag worden autoritten naar Hilversum productiever. De vraag is niet hoeveel tijd je tekort komt, maar hoeveel efficiënter je die tijd kunt indelen. Ja, lieve lezers, er komen andere tijden… denk ik.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

5 gedachten aan “Efficiënter – zo 1 mei 2005”

  1. Nou, daar ben je dan mooi klaar mee. Stem je voor de gemeenteraad van Breda op een onduidelijke halve Turk, zit die het grootste deel van zijn tijd te verdoen in Hilversum. Hee joh, doe je gemeenteraadsbaantje dan lekker over aan iemand die zichzelf, Breda en de kiezers wel serieus neemt. Oh wacht, je bent van GroenLinks. Sorry. Dat gaat dus niet gebeuren.

  2. Hee, volgens mij hebben we een nieuwe criticaster aan het front. Gezellig. Maar je trekt wel nogal snel conclusies. Ik werk part-time in Hilversum, en daar verdoe ik dus niet het grootste gedeelte van mijn tijd. Sterker nog: de reden om niet full-time te werken is omdat ik dan inderdaad te weinig aandacht voor de politiek in Breda zou hebben, zoals sommige collegae. Alleen het web-log komt zo af en toe in de verdrukking. Maar ik weet niet if jij daar nu zo rouwig om moet zijn.

  3. Jemig, Selçuk, zo hoor je niks van je, zo heb je weer stapels van postjes. Een beetje dosering vind ik ook niet verkeerd, hoor.

    En, oja, ik geloof dat de kiezertjes in Breda tevreden met je mogen zijn. Ik ken er die beduidend minder tijd in hun gemeenschapswerk steken. (Afgaande op je eigen schrijfsels, dan.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *