Platen Posse – zo 23 apr. 2006

Ondr het mom van een feestje gaf vriend en kunstenaar Peter Bouwmans een expositie. Of was het nu andersom? Peter heeft een rijke collectie lp’s met al dan niet foute jaren ’70-dames op de hoes. Hij had er de muren van zijn tot expositieruimte omgebouwde woonkamer mee volgehangen.

Peter’s Platen Posse was een viering van het vrouwelijk schoon, maar meer nog een eerbetoon aan het wanstaltige modebeeld van de jaren ’70. Camp met een grote c, alhoewel het hele idee van camp al weer net zo retro is als de lp-hoezen die Poeter op zijn muren had vastgespeld.

De middag eindigde met een huiskameroptreden van de Bredase band Fairplay Committee en vijftig euro friet voor de mede-organisatoren. Een typisch voorbeeld van niet zomaar een zondag.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *