Verjaardag – za 29 apr. 2006

De koningin vierde de verjaardag van haar inmiddels overleden moeder. Een dag te vroeg, maar dat schijnt te maken te hebben met de zondagsrust. En laten we eerlijk zijn, aangezien ik Juliana’s verjaardag altijd vier in combinatie met grote hoeveelheden bier, kan ook ik die zondagsrust prima gebruiken.

Het feest eindigde in de Boulevard, waar dj Zaxxon samen met enkele collega-plaatjesdraaiers een vette avond heeft neergezet. Inclusief VJ-battle. Waarbij mijn beamer dan weer prima van pas kwam. En terwijl de koningin in Flevoland werd geteisterd door hagel en virtuele koekhappers (nu vraag ik je…), hadden wij in Breda wèl een leuke dag. Op Juul, moge ze rusten in vrede.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *