Homo Abalienans – ma 26 febr. 2007

cake op de week

Na de nacht te hebben overgeslagen, arriveerde ik om half acht op het werk. Om ook mijn collegae te laten meedelen in de verjaardagsvreugd, ha ik een kleine tractatie meegenomen. Die ik liet begeleiden met onderstaande mail.

Collegae, partijgenoten, vrienden,

Daar ik gisteren mijn verjaardag heb mogen vieren en ik daarmee weer een stap dichter bij het onafwendbare einde ben, leek het me opportuun om nu al vast, preventief, jullie een plakje cake bij de koffie aan te bieden.

De cake is, geheel vrijblijvend, te vinden in de gang nabij het secretariaat. Het valt wellicht te overwegen Uw briefopener mee te nemen, daar deze dienst zou kunnen doen als mes.

Groet, Selçuk.

Het was maandagmorgen kwart voor negen.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

2 gedachten aan “Homo Abalienans – ma 26 febr. 2007”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *