Homo Novicius – di 4 mrt. 2008

Oude Gracht

Sinds gisteren ben ik begonnen aan mijn nieuwe baan bij het Wetenschappelijk Bureau van GroenLinks. Daar ga ik me tot het einde van het jaar bezig houden met een project over de effectiviteit van het ontwikkelingsbeleid.

Helaas bleek de organisatie nog niet helemaal op mijn komst voorbereid. Een computer had ik niet en, zo bleek later, eigenlijk ook geen bureau. Wel heb ik een radio en een prachtig uitzicht, van twee hoog uitkijkend over de Oude Gracht in Utrecht.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

2 gedachten aan “Homo Novicius – di 4 mrt. 2008”

  1. Leuke werkplek, maar ver van Breda? Gefeliciteerd nog met de baan, en succes!

    [sÇ: in Nederland is nooit ergens ver weg.]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *