Afscheid Ben – vr 28 nov. 2003

Weinig te doen die dag, behalve dat ik de avond ervoor in de kroeg had afgesproken met Stanley, student aan de kunstacademie St. Joost in Breda naar de Open Atelierdagen van de Rijksakademie in Amsterdam te gaan. Leuk om het crême de la crême van de kunst hun soms verbijsterend mooie, soms verbazingwekkend nietszeggende exposities te bekijken.

Aan het einde van de middag was de afscheidsreceptie van Ben de Roos in Café ’t Hijgend Hert. Het was behoorlijk druk bezocht en dat is altijd erg leuk. Met toespraken en veel gelach is Ben, na negen jaar politiek, uitgeluid. Na de receptie gingen we met de fractie en een aantal GroenLinks die-hards uit eten in het aangrenzende restaurant De Beyerd. Een waardig afscheid van een gewaardeerd collega.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *