Geen fractie – ma 1 dec. 2003

Normaal hebben we vrijdag altijd een fractievergadering. Deze keer kwam zelfs het nieuwe kandidaat-bestuur van de afdeling zich voorstellen. En we moesten natuurlijk de afgelopen raadsvergadering goed doorspreken. Maar ik had me al weken van te voren afgemeld. De vrijwilligers van Rhythm & Sound Industries, een festival dat deze zomer op de Grote Markt in Breda werd gehouden, hadden namelijk hun vrijwilligersfeestje. En daar hoorde ik ook bij. In poppodium MeZZ gingen we naar een concert van o.a. Krezip en Vals Licht, met in het voorprogramma de Bredase bands Cape Canaveral en Rosemary’s Sons. De opbrengst ging naar de Kankerbestrijding. Desondanks mochten we in de zaak godzijdank gewoon roken. De avond eindigde veel te laat in Café de Speeltuin.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *