Voorbereiding raad – wo 26 nov. 2003

Zo’n puntje dat maandelijks terug te vinden is op de agenda: de voorbereiding van de raadsvergadering. De punten passeren nog eens kort de revue. Bijna alle zaken zijn eerder al eens in de diverse commissies behandeld, dus meestal racen we door zo’n agenda heen, en bereiden we daarna de echt belangrijke punten voor. Er moest onder andere een motie opgesteld worden over de notitie ‘Sociale infrastructuur’. Wij vonden die nota te aanbodgericht. Dat betekent dat ‘ie uitgaat van het aanbod in Breda, niet van de bestaande behoeften in de stad.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *