Voorbereidingen – wo 28 jan. 2004

Morgen is de raadsvergadering en meestal bereiden we de die voor op de fractievergadering op maandag. Aangezien we daar deze week niet aan toe kwamen, bleven de voorbereidingen liggen tot woensdag. Nu is de agenda voor de raad een heel korte (er staan drie punten op de agenda, die allen al uitgebreid zijn besproken in de commissievergaderingen), maar sinds de invoering van het dualisme is er in de raadsvergadering ook een vragenuur. Wij wilden vragen stellen over de illegale bomenkap in Teteringen en die werden deze ochtend voorbereid.

’s Avonds stond Café Livre op het programma. Drie keer per jaar wordt in Breda een soort literaire salon gehouden waarbij een forum samen met het publiek een vooraf gekozen boek bespreekt. Mijn taak daarin: zorgen dat alles zo verstaanbaar mogelijk is.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *