Delft – di 3 febr. 2004

Klein beetje uitslapen, naar Tilburg voor een vergadering, terug naar Breda voor wat thuiswerk en daarna de file in naar Delft. Ik had die avond afgesproken met Jaap, een van mijn beste vrienden.

Normaal kookt hij altijd een subliem potje avondeten, maar deze keer had hij iets anders voor mij in petto: een avondje onder het volk in de mensa van de Koornbeurs. Hij had daar ooit ‘ns vreselijk lekker gegeten, maar kennelijk was dat niet standaard. Doodgebakken groentes, vette friet en een gelukkig redelijk geslaagde kip vielen ons ten deel.

Op een tweetal stadswandelingen door Delft (het was immers lekker weer) na hebben we de avond op zijn studentenkamer doorgebracht. Muziek luisteren en praten over van alles en nog wat. Gezellige avond zonder al te veel politiek (behalve in de discussies natuurlijk). Het werd een latertje

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *