Leeg – do 26 febr. 2004

Ondanks de vacantieweek ging het project Studentenradio, waar ik voor werk, gewoon door. De Academie was speciaal voor de gelegenheid open en rond tien uur (in mijn geval wat later door de gladheid) kwam iedereen aan op een voor de rest uitgestorven schoolgebouw..

Na een drukke dag reed ik huiswaarts en zat ik even niet goed op te letten, wat, zo bleek, catastrofale gevolgen kan hebben. Ik reed tegen mijn voorganger. Tsja, het kan verkeren. Gelukkig was er alleen maar blikschade en reden alle auto’s nog. Maar het zal wel weer een dure reparatie worden.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *