Feestje – vr 27 febr. 2004

Na een auto-ongeluk ziet de planning er de volgende dag vaak anders uit dan in eerste instantie de bedoeling. Joris, een goede vriend, had eerder ook een kop-staartje veroorzaakt en had besloten de reparatie van zijn auto maar zelf ter hand te nemen. Ik hielp hem daarbij.

Tussendoor moest ik ook nog even naar de fractie, waar we vooral bezig waren met het achterhalen van de adressen voor de verzending van de nieuwsbrief (ja, dat heeft telkens weer meer voeten in de aarde dan je zou verwachten). Om Joris niet te lang alleen te laten probeerde ik het een beetje kort te houden.

’s Avonds kwamen veel van mijn vrienden langs om mijn verjaardag te vieren. Leuk, erg gezellig en de laatsten gingen dan ook pas iets voor zevenen weg. Zoals het hoort als het ergens gezellig is. Het nadeel van zo’n feestje: je hebt eigenlijk geen tijd om met iedereen te praten, maar het leuke is dat een hoop leuke mensen tegelijk op visite komen. Mijn grootste vrees op dit soort gelegenheden: onvoldoende drank, kwam ook dit jaar niet uit. Maar ik koop dan ook nooit conservatief in. Dat past niet bij mijn Bourgondische mentaliteit.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *