Teambuilding – vr 20 febr. 2004

Eigenlijk gaat het allemaal prima bij ons in de fractie en we kunnen ook goed met elkaar opschieten. Toch hadden we een teambuildingsdag gepland. In een kleine fractie (3 raadszetels) moet de samenwerking immers optimaal zijn. De teambuilding was voornamelijk een evaluatie, met daaraan gekoppeld enkele nieuwe afspraken om efficiënter te kunnen vergaderen. We sloten de teambuilding op gepaste wijze af met een biertje in Café de Beyerd, waar het carnavalspubliek langzaam binnenstroomde. Hoewel ik niet zo’n carnavalsvierder ben, heb ik het toch nog uitgehouden tot een uur of elf.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *