Fractieverantwoording – ma 29 mrt. 2004

Eén van de ledenvergaderingen waar wij als fractie misschien het meest tegenop zien is de jaarlijkse fractieverantwoording. Allereerst moet er een jaarverslag worden geschreven dat natuurlijk altijd te laat af is. Daarna moet je tijdens de ledenvergadering de gevoerde politiek van het afgelopen jaar verdedigen. En de leden van GroenLinks, dat zijn nu eenmaal kritische beestjes.

Aan de andere kant is het eigenlijk ook weer best leuk. Want hoewel kritiek niet altijd leuk is, zeker wanneer je vindt dat je keihard werkt om iets te proberen te bereiken, is het altijd goed om anderen hun mening te horen geven over hoe het er het afgelopen jaar aan toe gegaan is. En gelukkig zijn we niet afgeserveerd door de leden. Althans, dat is niet het gevoelen waarmee ik de ledenvergadering uitgestapt ben. Alhoewel het best ‘ns een keer wat minder zou mogen met al die goedbedoelde kritiek.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *