Kort – ma 5 apr. 2004

Soms blijkt dat mijn vrijwilligersactiviteiten bij Breda Barst niet zo goed te combineren zijn met mijn werk bij GroenLinks. Zo eens in de maand vergadert de organisatie van Breda Barst namelijk en vaak valt dat op een maandag, tegelijk met de fractievergadering. Om ook het staartje van de Breda Barst-vergadering mee te kunnen maken, bleef ik dus niet al te lang bij de fractie. Toch goed dat ik eventjes geweest ben. Brechje had namelijk een cadeautje voor me bij: een donkere jas van rib-stof van de NS. Het is jarenlang de jas van haar vriend Jordi geweest en jarenlang heb ik elke keer dat ik ze in de stad tegenkwam gezegd dat ik het echt zo’n beetje de coolste jas ter wereld vond. En aangezien Jordi ‘m de laatste drie jaar niet meer aangetrokken heeft, mag ik ‘m nu hebben. En wat helemaal geweldig is: het is nog de juiste maat ook. Thanx!

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Eén gedachte over “Kort – ma 5 apr. 2004”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *