Breda Barst – zo 4 apr. 2004

De laatste voorronde van Breda Barst alweer. Om 13.00 uur verzamelen om de decorstukken naar poppodium MeZZ te sjouwen. Daarna goed luisteren, want ik zat immers in de jury. Het was opnieuw een leuke voorrondedag, maar toch net niet zo leuk als de eerste twee voorronden. De kwaliteit was toch net iets minder. Kennelijk was de rest van de jury het daar redelijk mee eens, want we hebben niet zo heel lang hoeven vergaderen over de einduitslag. Jaap (diezelfde als gisteren, ook jurylid) moest daarna snel naar het ziekenhuis. Zijn oordopje was iets te ver in zijn oor geschoten. Bah, naar!

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *