Jazz – do 20 mei 2004

Hemelvaart: het begin van het 34ste Breda Jazz Festival. Mijn muzikale smaak is vrij breed en oude Jazz is daar een onderdeel van. Sinds een jaar of vijf ben ik ook vrijwilliger bij dat festival, dit jaar voor de tweede maal als wapperend handje. De wapperende handjes zijn een beetje de sjouwers van het festival: podium-aankleding, stoelen verplaatsen en andere hand- en span diensten die tijdens zo’n festival moeten gebeuren. We zijn met z’n zessen, trekken gedurende het festival veel samen met elkaar op en zijn eigenlijk constant in touw. Eigenlijk hebben we alleen ’s avonds tijd om ongestoord van de concerten te genieten. Maar dat is niet erg, want als vrijwilliger van het Jazz Festival ben je ook meteen lid van een grote en leuke jazz-familie krijg je dus ook weer een hoop terug.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *