More Jazz – vr 21 mei 2004

Deze keer was de weekmarkt verplaatst, waardoor, zoals voorgaande jaren, niet de helft van de Grote Markt hoefde te worden afgebroken en daarna dus weer opgebouwd. dat bespaarde de Wapperende Handjes van het festival op vrijdagochtend in ieder geval wat werk. Ik kwam ’s ochtends namelijk al wat moeizaam uit bed, mede door het late after-hours-concert van de vorige dag. En aangezien er ook op vrijdag weer een after-hours-concert op het programma stond (tot 03.00 uur), was ik toch wel blij met dat extra uurtje slaap.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Eén gedachte over “More Jazz – vr 21 mei 2004”

  1. Ik vind jazz helemaal niks voor een GroenLinkserd. Dat wekt wel een beetje de verkeerde indruk. Straks ga je Dixieland ook nog leuk vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *