Burgemeesterverkiezing – ma 14 juni 2004

“Beste geinig hoor, burgemeesterskandidaat zijn ;)”, schreef David Rietveld mij vandaag per e-mail. Hij voegde er de hiernaast afgebeelde sticker bij als attachment.

Vanaf 2006 wordt het – waarschijnlijk – mogelijk om onze Burgemeester zelf te kiezen. En regelmatig stellen mensen mij de vraag of ik me daar kandidaat voor ga stellen. Heel serieus neem ik die vraag nooit (hij wordt me dan ook altijd in de kroeg gesteld) en mijn antwoord is telkens dat ik dat niet van plan ben. David denkt daar heel anders over. Hij is nu al ‘in the running’ voor het burgemeesterschap van Den Haag. Meer daarover op zijn websites http://www.rietveld2006.nl en, meer persoonlijk, http://www.davidrietveld.nl.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

3 gedachten aan “Burgemeesterverkiezing – ma 14 juni 2004”

  1. Tsja, David was er met dit geweldige idee en ik hoop dat hij vele navolgers krijgt. Als we dan een gekozen burgemeester kunnen krijgen dan kan iedereen ook mee doen. Dat geldt dus ook voor jou. Ik heb David’s idee in ieder geval opgevolgd. Who’s next?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *