Fietsnotitie (2) – za 5 juni 2004

Vandaag was het Rondje Breda, een initiatief om leden meet bij de partij te betrekken en kennis te maken met ontwikkelingen in de stad. ’s Avonds zou dan ook nog Femke Halsema langskomen. Zij was ook degene die de fietsnotitie van GroenLinks Breda aan wethouder Oomen (andere collegeleden waren niet beschikbaar) zou overhandigen.

Maar ja, met die fietsnotitie ging het dus plotseling niet zo lekker. Tijdens het uitprinten werd ik geconfronteerd met een lege tonar-cartidge. Een andere cartridge uit een andere printer was ook al bijna leeg en door enkele keren te schudden kon ik er nog wat vellen uitkrijgen, maar de rest zou ik dan wel kopiëren op de fractie. Daar kon ik dan ook meteen de kaft uitprinten, omdat er daar een kleurenprinter staat.

Niet dus: de kopiëermachine op het stadhuis bleek stuk. Het PDF-documentje dat ik wilde uitprinten bleek niet goed opgemaakt en een daarna thuis op cd gezet tiff-bestandje kon (eenmaal weer terug op de fractie) niet door de computer geopend worden. Ook een kopiëerwinkel in de binnenstad had een te langzame computer die dus ook niet wilde en toen ik uiteindelijk alles zo had geconverteerd dat WordPerfect op de fractie als enige programma het documentje alsnog geopend had, bleek de printer ineens niet meer te willen. Ondertussen had ik eigenlijk die hele middag onder GroenLinksers willen zijn, maar ik zat alleen, heen en weer te fietsen van thuis naar de fractie en terug.

Uiteindelijk heb ik thuis nog een stuk of 15 kaftjes in zwart-wit uit weten te printen (heel vaak schudden met de cartridge) die ik nog net op tijd (het was over zessen en Femke was al bezig met haar speech waarin ze de notitie zou overhandigen) naar de Boulevard kon brengen. Een beetje ontstemd over het feit dat ik alles heb moeten missen heb ik maar besloten de rest van de avond te gebruiken om me vreselijk te bezatten. Dat is me, net als het op tijd afkrijgen van de fietsnotitie, gelukt. Mede dankzij de Graanbeurs (erg lang niet geweest) kwam ik ergens over zessen thuis.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Eén gedachte over “Fietsnotitie (2) – za 5 juni 2004”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *