Fietsnotitie – vr 3 juni 2004

De hele vrijdag ben ik bezig geweest met het redigeren en lay-outen van de fietsnotitie. Beetje laat (hij moest zaterdag af zijn) maar eerder was het er niet van gekomen. Woensdag had ik een off-day: de hele dag uitgeblust op bed gelegen en donderdag zat ik zoals gewoonlijk de hele dag bij de Fontys in Tilburg voor mijn werk.

Het viel nog niet mee. Een aantal foto’s bleek niet te zijn gemaakt en de tekst was soms slordig of te lang. Al met al was de notitie pas ’s avonds af. Te laat dus om nog naar de printshop te brengen, maar gelukkig heb ik een laserprinter, dus zelf printen ging ook prima.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *