Personal Complications – za 29 mei 2004

De computer van Marlies deed al jaren gek. Het was zo’n apparaat dat op een gegeven moment bijna alleen nog maar ongeldige bewerkingen maakte, vanzelf afsloot, constant blauwe schermen liet zien en daarnaast ook nog eens ongelofelijk sloom begon te worden.

Aan mij de vraag of ik niet wilde assisteren bij het hete traject voorafgaande aan en navolgend op het beruchte commando ‘format c:’ Dus: back-ups, Windoos opnieuw installeren, software erop knallen en wat dies meer zij. Het langste ben ik echter bezig geweest met het herstellen van de mailtjes. Outlook kan namelijk wel exporteren, met het importeren van zijn eigen mailtjes heeft outlook een stuk meer moeite. Gelukkig zijn er op internet conversieprogramma’s die de mailtjes in outlook kunnen omzetten naar bijvoorbeeld de manier van opslaan die Eudora gebruikt. En vreemd genoeg kan Outlook Eudora-mailtjes veel beter importeren dan mailtjes van zichzelf. Maar ja, daar is het natuurlijk weer Microsoft voor.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *