Bacchus – di 27 juli 2004

We gingen wat drinken, Tom en ik. Eerst in het park bij de zomeravondconcerten, daarna in de Beyerd. Tom is ongeveer negen jaar jonger dan ik en toch kunnen we best goed met elkaar opschieten. Ik ga graag met jongere mensen om, geloof ik. Al is het maar omdat ik mezelf voorhoud dat ik dan ook jonger blijf.

Net voor sluit vonden we het welletjes geweest en wilden we naar huis. In het naastgelegen café het Hijgend Hert kwamen we echter bekenden tegen. Waaronder iemand waar ik nog eens een tijdje tevergeefs verliefd op ben geweest. Beide in kennelijke staat, vonden we dat we elkaar maar eens innig moesten begroeten.

Ineens was de avond nog helemaal niet om. Allen namen nog een witbiertje, besloten nadien dat het feest bij weer een ander in de huiskamer door zou gaan en zo geschiedde. Rond een uur of half zes, toen de vogeltjes al weer driftig aan het fluiten waren, keerden we allen huiswaarts.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *