Barst los – za 26 juni 2004

Zaterdagochtend opnieuw vroeg uit de veren om verder te bouwen voor Breda Barst. Voor de decorploeg is het altijd weer spannend of we alles op tijd opkrijgen. Op een paar kleine en relatief onbelangrijke dingen na, was dat gelukt. Naast opbouwen was ik ook nog ingepland voor een late bardienst op het festival, en bardiensten zijn eigenlijk de leukste diensten die er zijn. Jammer daarom, dat er zeer weinig publiek was op de zaterdagavond. Het had alles te maken met de wedstrijd van Nederland die avond, die wij van de gemeente om de belachelijke reden dat zij rellen vreesden, niet op grootbeeld mochten projecteren.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

2 gedachten aan “Barst los – za 26 juni 2004”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *