Nightswimming – wo 30 juni 2004

Of ik even kon langskomen. Hij wilde even met me praten. Ja hoor, daar ben je immers vrienden voor. En dus hoorde ik op de auto-radio dat Pierre van Hooydonk de penalty er niet in had gekregen. Hij was verliefd en of ik hem een beetje kon helpen. Yeah, right. Sinds wanneer ben ik expert op dat gebied?

Maar een boswandeling in het midden van de nacht door Galder is altijd een goede manier om je gedachten weer op orde te krijgen, en dat hebben we dan maar gedaan. Het regende toen we aan de rand van het meer zaten te praten over de toekomst. ‘Wat wil jij ooit nog een keer doen?’ ‘Zwemmen in de regen’, was het enige originele antwoord dat ik kon bedenken. Pluk de dag. Of in dit geval, de nacht.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *