Web-log – di 20 juli 2004

Schandalig, hoe lang ik mijn web-log weer niet geactualiseerd heb. Excuses daarvoor. Maar hij is weer up-to-date en ik ga mijn best doen om het zo te houden. Op vacantie gaat dat natuurlijk niet lukken, maar dat kondig ik tegen die tijd nog wel aan. Tot die tijd zal ik alleen maar in de tuin liggen bakken in de zon. Ten minste, als dat rotding onderhand ‘ns zou willen beginnen met schijnen. Waar blijven die temperaturen van 30 graden of meer nu?

groet,
Selçuk

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

2 gedachten aan “Web-log – di 20 juli 2004”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *