Tot later – wo 4 aug. 2004

Gezelligste werkplek van Gent

Vandaag bij de begrafenis van Jacqueline geweest. Zij was onze vroegere overbuurvrouw en stond letterlijk altijd voor ons klaar. Ze heeft met haar vorig jaar overleden man Frans onnoemelijke keren op ons gepast en we waren altijd welkom. Ik ben zelf niet gelovig, maar Jacqueline zou ervan overtuigd zijn dat ze nu weer herenigd is met haar man. Daar zal ze de laatste dagen van haar leven troost uit geput hebben. Het zijn nu de kinderen en kleinkinderen die haar moeten missen.

Mocht je je zorgen gaan maken: ik ben niet kwijt. Maar vanaf morgen wel zo’n 18 dagen weg. Eerst naar Schotland (wandelen), daarna naar Engeland (Cropredy Folk Festival) en daarna naar Hasselt (Pukkelpop). Daarna zal ik waarschijnlijk nog even moeten recupereren, dus verwacht de komende drie weken even geen updates op dit log. Vanaf nu ben ik niet alleen politiek, maar ook log-technisch op reces.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *