Nieuwjaarsduik – di 11 jan. 2005

Het was drukker dan normaal in het zwembad. Volgens Joris had dat te maken met die vermaledijde goede voornemens die mensen in de eerste week van januari altijd nog proberen vol te houden. Het viel dan ook niet mee om te slalommen rond al die ervaren en minder ervaren zwemmers.

Joris en ik hebben er lang niet altijd even veel zin in. En het gebeurt ook regelmatig dat het één van ons beide niet zo goed uitkomt. En dan gaan we dus niet. Het was daardoor al weer enige tijd geleden dat we in contact waren geweest met het chloorwater. Dan voelen we al gauw erg goed over de baantjes die we trekken. Zo goed, dat dat daarna beklonken moet worden met enige pilsjes. Waarmee het gezonde effect van het zwemmen binnen no time tenietgedaan wordt.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Eén gedachte over “Nieuwjaarsduik – di 11 jan. 2005”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *