Avondje Utrecht – wo 12 jan. 2005

Na een afspraak op het landelijk hoofdkantoor van GroenLinks in Utrecht, gekscherend nog steeds wel eens politbureau genoemd, de stad ingegaan met alto-Joris. Vanwege het grote aantal Jorissen in mijn vrienden- en kennissenkring, is de Joris die het het langst heeft volgehouden met lang haar omgedoopt tot alto.

In Utrecht kun je aanmerkelijk langer uitgaan dan in Breda. Dat zegt overigens meer over de achterlijk vroege sluitingstijden in de Baroniestad dan over de Domstad, want ook daar ging de tap eerder dicht dan onze dorst was gelest. Desalniettemin (want er moest natuurlijk ook nog gesnackt worden) waren we pas rond een uur of vijf daadwerkelijk thuis. Wat in dit geval de studentenkamer van alto-Joris was.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Eén gedachte over “Avondje Utrecht – wo 12 jan. 2005”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *