Jaarverslag – wo 30 mrt. 2005

Elk voorjaar wacht de fractie de taak haar activiteiten van het afgelopen jaar op papier moet zetten. Met dat jaarverslag verantwoordt de fractie het politieke werk aan de ledenvergadering. En het schrijven van zo’n jaarverslag is vaak een hele klus. Woensdag werd de laatste hand aan het jaarverslag gelegd. Eigenlijk kwam het erop neer dat Piet Hein en ik nog een halve dag intensief hebben zitten typen.

Maar het verslag is af. Helaas duurde het allemaal wat langer dan gepland, waardoor ik niet meer naar Eindhoven af kon reizen. Daar was die avond namelijk de 1000ste aflevering van het Omroep Brabant-programma Een Robbertje Bartol. Een slordige 250 afleveringen heb ik als redacteur aan dat programma meegewerkt. De feestelijke uitzending heb ik noodgedwongen via de radio moeten beluisteren.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Eén gedachte over “Jaarverslag – wo 30 mrt. 2005”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *