Inhaalslag – ma 23 mei 2005

Aangezien ik nogal wat tijd verloren had met de hele heisa rond mijn gestolen en later weer teruggevonden auto en met de computerproblemen van gisteren, was maandag een inhaaldag. Dat levert zelden spannende verhalen op.

E-mail beantwoorden, stukken schrijven, weblog bijwerken, bureau opruimen, stukken lezen, fractievergadering voorbereiden, koffie zetten, sjekkie rollen, koffie opdrinken, agenda updaten, stofzuigen, telefoontjes plegen, post behandelen, eerste reactie kadernota op papier zetten, GroenLinks-website bijhouden: het zijn zo van die klussen waar je weinig zinnigs over kunt zeggen. Laat ik dat dan ook maar niet proberen.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

2 gedachten aan “Inhaalslag – ma 23 mei 2005”

  1. Ik ben bang van wel. In de uit mijn auto gejatte weekeindtas zat helaas ook de digicam. Dus ik bedruip me al enige tijd met gerecyclede foto’s. Deze komt van wo 5 mei 2004, toen ik over Idols schreef. Ik heb dus geen screensaver van die gast of iets dergelijks. Maar dat wist je wel, hè? :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *