Eén zwaluw – wo 6 juli 2005

Als de slecht genezende wonden inderdaad het gevolg zijn van het laagste weerstandspeil van mijn lichaam ooit, dan zouden ze binnenkort rap moeten gaan genezen. Al vele malen heb ik mezelf beloofd dat het ‘na deze week een stuk rustiger wordt’. Dat bleek steeds weer ijdele hoop, omdat zo net voor de zomer iedereen nog snel even iets wil regelen. Maar na dit weekeinde wordt het echt een stuk rustiger, hield ik mezelf opnieuw voor. De laatste fractievergadering voor het reces en morgen de laatste raadsvergadering. Volgens mij zie ik al zwaluwen vliegen.

Dat het in de toekomst rustiger wordt, wil niet zeggen dat ik daar vandaag al iets van merkte. De fractievergadering verliet ik geen minuut later dan 11.30 uur om nog op tijd in Hilversum te zijn voor de opname van een aflevering van Spotlight. Maar in de twee uur daarvoor hebben we wel de laatste puntjes op de I kunnen zetten voor wat betreft de raadsvergadering en ook een werkschema voor de zomerperiode kunnen maken. Want het mag dan straks wel reces zijn, GroenLinks werkt, zij het op een iets lager pitje, ook in de zomer gewoon door.

Na de werkdag in Hilversum naar de laatste koorrepetitie gegaan voor ook dit gezelschap anderhalve maand vacantie neemt. Ik was al heel lang niet kunnen gaan. Iedereen riep meteen “nieuw lid!”. Geeft je te denken…

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *