Generatiekloof – za 22 okt. 2005

Guido vierde zijn 34e verjaardag in Dok19. Het bier vloeide welig. Uit de luidsprekers klonk de ene na de andere hit uit de jaren tachtig en negentig. We worden oud. De muziek waar we mee opgroeide, is inmiddels verworden tot een curiosum voor een nieuwe generatie zestienjarigen. SNAP is camp geworden.

Aan het einde van de avond ontstond het idee om naar de Graanbeurs te gaan. Ik heb me sterk gehouden en heb dit Sodom en Gomorra van het Bredase uitgaansleven links laten liggen. Een nog diepere generatiekloof zou ik die avond niet meer trekken.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *