Onder journalisten – ma 23 jan. 2006

Als lijsttrekker wil men alles van je weten. Althans, zo lijkt het soms. En dus mocht ik op komen draven bij BN/DeStem. Routineus vuurde redacteur Nico Schapendonk zijn vragen op me af en even routineus probeerde ik deze te beantwoorden. Politiek is soms net de middelbare school: lijstjes uit je hoofd leren.

Het belangrijkste lijstje is het lijstje ‘de belangrijkste punten van GroenLinks’. Ook belangrijk is het lijstje ‘wat onderscheid jullie van de SP, of juist van de PvdA. Het lijstje met punten die GroenLinks de afgelopen periode heeft bereikt en het lijstje met zaken die het huidige college de afgelopen periode helemaal verkeerd gedaan heeft. En dat is ook meteen het langste lijstje.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *