Lijsttrekkersdebat – za 21 januari 2006

Ik werd gepoederd en afgestoft, net als alle andere lijsttrekkers. In hotel Brabant stonden camera’s, en televisielampen. Het was de eerste opnamedag voor een serie televisieprogramma’s over de verkiezingen die de lokale omroep de komende tijd gaat uitzenden.

Zo’n televisie-uitzending heeft nog heel wat voeten in de aarde. Ik was er dan ook de hele middag aan kwijt. En trouwens ook nog het begin van de avond. De meeste aanwezige politici bleven immers nog even aan de bar hangen.

Wethouder Alfred Arbouw (VVD) zuchtte even, denkend aan de anderhalve maand campagne die hij nog voor de boeg had. ‘Ik zie jouw vaker dan mijn eigen vrouw’. Tevreden constateerde ik dat ik geen vriendje heb. Stel je voor dat ‘ie jaloers zou worden op Alfred.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *