Campagne (4) – ma 6 mrt. 2006

Maandag, één dag voor de verkiezingen. Geen activiteiten meer op de agenda. Heb nog wel gefolderd in Zandberg. Tussen de regenbuien door. Kwam in de Koninginnestraat een poster van mezelf tegen in één van de huizen. Verbazingwekkend, en erg toepasselijk voor een republikein.

’s Avonds was er een vergadering van Breda Barst. Tot ieders verbazing was ik aanwezig. De avond voor de verkiezingen kun je niet veel meer doen, behalve hopen op het beste en de mensen aan de bar niet meer lastig vallen met de politiek. We gingen na afloop van de vergadering dan ook met de Barsters naar de Boul.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *